Akupunktio

Fysioterapeutti Irena Nylund antamassa akupunktio hoitoa.
Valokuvaus: Amanda Grönroos

Akupunktio

Käytän 4000 vuotta vanhaa menetelmä , Klassinen akupunktio joka on yksi vanhimmista menetelmistä. Akupunktio auttaa sinua eheytymään vaikuttamalla kaikkiin ( elin) kehontoimintoihin. Neulat liikuttavat nesteitä ja hormooneja. Akupisteet ovat kytköksissä toisiin meridiaaneilla ja ja ne muodostavat verkoston kehossa jolla on yhteys kaikkiin kehon kudoksiin myös sisäelimiin ja aivoihin.
Arvion pulssidiagnostikalla mitkä akupisteet käytetään sinun hoitamiseen jotta saat tasapainoa taas. Akupunktio on tasapainottava hoito sekä fyysisellä, psykkisellä että energeettisellä tasolla.
Hoidan eri ongelmia joihin asiakkaat hakevat apua. Tavallisia ovat Stressi,uniongelmia, kipuja, hormonaalisia ongelmia, lapsettomuutta, uupumista, masennusta,astma,ihoongelmia, ruuansulatusongelmia, neurologisia sairauksia, reumaa ja muita autoimmuunisairauksia.
Annan myös tarvittaessa ravintoneuvontaa. Ja kerron jos näen että ravinnolisistä voisi olla hyötyä asiakaan ongelmiin.
Jokaisella ihmisellä on loppujen lopuksi itse vastuussa omasta terveydestään. Sen takia on äärimmäisen tärkeetä oppia kuuntelemaan omaa kehoa ja sen signaaleja. Olen täällää sen takia että voin tukea ja opastaa sinua ja akupunktio työntää sinun kehosi toimimaan paremmin.