Etusivu

Fysioterapeutti Irena Nylund veden äärellä
Valokuvaus: Amanda Grönroos

Hengitys, liike, rentoutus, tasapaino ja ilo.

Olen kiitollinen yksityisyrittäjänä Terapiakulmassa jonka olin mukana perustamassa 2011. Olen myös erittäin kiitollinen että saan auttaa aiakkaitani niillä työkaluilla ja tiedolla mitä itse olen saannut oppia mun opettajilta ja ihmisiltä läpi elämän.
Teen työtäni myös intuitiivisest. Löydän ongelmat asiakkaaltanii intuitiolla ja ammattikokemuksen kautta. Tykkään analysoida ja pohtia ja löytää juurisyyn ongelmiin yhdessä asiakkaani kanssa. Sen takia olen kiitollinen että pystyn katsomaan ongelmia kiinalaisten silmälasien kautta ja siten saada laajemman kuvan ongelmasta jotta pystyn auttamaan asiakkaani paremmin. Asiakkaan ongelma johtuu usein epätasapainosta kropassa mikä sitten aiheuttaa erilaisia oireita ja sairaustiloja ja niitä ymmärtää paremmin jos niitä katsoo sekä itämaisen että länsimaisen lääketieteen kautta.
Toivon tulevaisuudessa että pystytään auttamaan ihmiskuntaa myös suomessa enemmän kokonaisvaltaisesti.

Olen pienestä pitäen rakastanut musikkia ja tanssimista. Olen saannut käyttää molempa vapaajalla ja työssäni läpi vuosien. Toivon tulevaisuudessa että saan auttaa ihmisiä vielä enemmän äänien , musikin frekvensien, liikkeen ja tanssin avulla. Tiedän että niillä on erittäin hoitava vaikutus ihmiseen. Työssäni hoidan ihmisä akupunktion ja musiikin avulla tällä hetkellä joka on osa tätä. Luulen että tulevaisuudessa tullaan käyttämään näitä paljon lääketieteessä. Me mennään tavallaan ajassa takaisin ja tullaan hoitamaan ihmisiä tavoilla millä hoidettiin kauan kauan sitten.